Om Pilehøj

Højt til himlen med plads til privatliv og fællesskaber

Med en lejebolig i Pilehøj er du tæt på det hele – grønne områder, byens puls, offentlig transport, institutioner, legepladser og trygge stisystemer med plads til at mødes, lege og slappe af. 

De unikke lejeboliger er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt, og med udgang til privat altan eller terrasse på terræn, der sikrer skønt lysindfald i alle rum. 

Rundt om ejendommen er de grønne områder centrale omdrejningspunkter. Skov, sø og parker danner fredelige rammer og skaber plads til alle slags udendørs aktiviteter – en sejltur på søen, en gåtur i parken eller et slag golf i Furesø Golfklub.

Pilehøjs beliggenhed omfavner det behagelige nærmiljø, mens byens bekvemmeligheder også blot er et stenkast væk.

Birkerød er en moderne bydel i Nordsjælland, der rummer alt, hvad du behøver i hverdagen. Byen er tryg og byder på flere skoler, butikker og masser af fællesskab – og med ca. 30 minutters kørsel til København, er de perfekte, fredelige rammer sat, mens du stadig har kort til hovedstaden.

Her er der højt til himlen og plads til det gode liv!

Fakta om boligerne

Pilehøj består af 22 attraktive lejeboliger fordelt på tre til fem værelser med egen altan eller terrasse. Lejlighederne størrelser spænder fra 98 m2 – 136 m2, som alle byder på gode planløsninger. Hertil byder ejendommen på elevatorer, depotrum, legeplads og et skønt nærmiljø.

I lejlighederne får du:

  • Flotte lamelparketgulve i eg
  • Siemens hårde hvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A+
  • Hvidt, grebsfrit køkken
  • Lyst badeværelse med Damixa-armaturer – eller tilsvarende
  • Siemens 7 kg vaskemaskine og tørretumbler
  • Gode planløsninger og lyse rum med store vinduer
  • Gulvvarme i hele boligen

Harmonisk, gennemtænkt arkitektur

Pilehøj fremstår som to punkthuse med hvide facader og felter af lodretstående lærketræslister. Farveskalaen er varierende og harmonisk i samspillet mellem de hvide facader, de lodrette lameller i en varm, brun nuance og altaner samt vinduer i mørkegrå.

Ejendommen er tegnet af tnt arkitekter og opføres i tre etager. Den lyse og venlige arkitektur matcher områdets fredelige ånd og falder fint i hak med de omkringliggende områder.

Lejlighedernes udformning matcher ligeledes ejendommens harmoniske arkitektur. De store vinduer omfavner udendørsarealerne og kaster lys ind i boligen, der bevidst er designet som et åbent opholdsrum med plads til hele familien.

Tryg hverdag - tæt på det hele

Birkerød er omkranset af skøn natur og byder på frodige skovarealer, store søer og åbne vidder – et pusterum i Nordsjællands rolige omgivelser.

Omkring Furesøen ligger naturområdet Vaserne, der er fyldt med et rigt fugle- og planteliv, så du kan tanke op og nyde tilværelsen. Du kan også gå på opdagelse i Bistrup Hegns stisystemer eller snuppe en vandretur rundt i Sjælsøs smukke omgivelser. 

Byen rummer flere skoler, gymnasium, institutioner, dagligvarebutikker og specialforretninger. Birkerød er desuden en aktiv by med blandt andet svømmehal, badmintonhal, fodboldbaner og tennisbaner, hvor der er rig mulighed for aktiviteter for både store og små.

Birkerød er for dig, der vil bo i trygge, familievenlige omgivelser – tæt på det hele – med plads til puls og ro.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte vores udlejningsafdeling, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne:

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
Email: [email protected]

Mandag – torsdag kl. 9:00-16:00
Fredag kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere en bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til vores til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Se også...

Var Pilehøj ikke helt det, du søgte – eller er du bare nysgerrig efter at se mere? Heimstaden tilbyder lejeboliger i hele landet til både små og store familier, singler og studerende. Du kan se ledige lejemål på vores hjemmeside.

Pilehøj er en del af Heimstaden. Vi opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk.